Sivut

torstai 14. syyskuuta 2017

Pieni pysähdys mutta iso ilonaihe!

Hyvinkäällä käydessäni päätin yhtäkkiä pistäytyä Puutarhahaltijoiden myymälässä, kun osui kyltti silmiini. Ja kyllä kannatti! Remonttistressin ja -kiireen kanssa painiskellessa väsyneenä ei todellakaan tajua, miten paljon vaikuttaa hetken irtiotto suoraviivaisesta toiminnasta ja menemisestä. Onnistuin rauhoittumaan ja ihailemaan kaikenlaisia kasveja, joista osa oli minullekin uusia tuttavuuksia. 

Ei nyt varsinaisesti uusi tuttavuus, mutta en ole nähnyt tässä muodossa aiemmin: Corylus avellana, 'Purple Umbrella'?, Riippapunapähkinäpensas käsittääkseni...


Oli todella mukava jutella asiantuntevan ja lämpimän ihmisen kanssa näistä ihanuuksista. Hän on Sirpa Lepistö, joka sisarensa Sirkku Syrjälän kanssa perusti oman myymälän pari vuotta sitten. Kokemusta alalta heillä on jo pitkältä ajalta sitä ennenkin.Täällä olisi saanut vierähtämään koko päivän. Selkeästi oli tarve tällaiselle, koska ei ole muka ollut aikaa pysähtyä mihinkään koko kesänä näitten remontti- ja yrityshässäköiden takia. 


Kaksi suosikkia: Lankaköynnös ja Corokia
Sattui aivan mahtava ilma vielä tälle päivälle, harvinaista kyllä. Ja sattui tietenkin myös kamera olemaan poissa matkasta, joten jouduin ottamaan kuvat kännykällä. Sisällä myymälässä on myös paljon sisustustavaraa.

Oma suosikki sisältä tietenkin, rytötuoli!


Oli ihana hetki nuuhkia ilmaa ja vihreyttä ja ihastella muotoja ja uusia kasveja ja hengähtää mitä parhaimmassa ympäristössä!

Minun matkaani lähti Corokia ja huntukorpipaatsama.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti