Sivut

perjantai 13. lokakuuta 2017

Piipahdus Jokelaan


Joskus voi flunssastakin olla hyötyä. Jos siihen lisätään vielä auringon pilkahdus ensimmäistä kertaa moneen päivään, niin tuloksena voi olla kiva käynti entisellä kotikylällä. 

Kun on vettä tullut kaatamalla ties kuinka kauan, ei ole juuri tuntenut houkutusta lähteä palstalle. Siellä kai mädäntyvät porkkanat ja punajuuret maahan... Tänään, kun sitten viimein aurinko paistoi monta tuntia, sain lähdettyä sinne. Unohdin tietenkin kaikki tarvekalut; hanskat, korit, kassit jne, mihin olisi satoa voinut kerätä! Niinpä lompsin märällä ruoholla ja savessa uusissa kumisaappaissa toteamassa, että ehkä joskus toiste.

Flunssan takia on pitänyt ottaa rauhallisesti ja perua kaikki menot, joten oli aikaa pistäytyä Jokelassa Uniikkitehtaassa. Tässä tehtaassa tehdään sisustuksia ja sisustustuotteita osittain kierrättämällä materiaalia ja myydään tyyliin sopivia sisustustuotteita. Tapasin myymälässä Kati Punjun, jonka kanssa oli todella mukava vaihtaa ajatuksia molempien yhteisestä ammatista, remontoinnista, sisustustyyleistä ja muusta aiheeseen sopivasta...
Uniikkitehtaalla on marraskuussa 1-vuotissynttärit ja luvassa on uutta tavaraa jos kohta lähestyvän joulunkin vuoksi. Tykkään tällaisesta vähän rouheisemmasta hempeilystä ja käsintehdyistä tai tuunatuista tuotteista.Kannattaa käydä tutustumassa! Jokelaan pääsee niin kamalan helposti junalla, eikä asemalta tarvitse pitkälle kävellä löytääkseen tämän sisustustehtaan. Samalla matkalla voi poiketa entisen Valintatalon tiloihin Flaksitorille. Uniikkitehtaan aukiolot löytyvät Facebookista ja tehdas on auki myös sopimuksen mukaan. Osoite on Keskustie 9-11, Jokela.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti