Sivut

tiistai 31. lokakuuta 2017

Omaan kotiin, osa 5

Aika kulkee sukkelaan. Ehti jo käväistä talvikin lumineen... Ja on kyllä niin kylmä, että minä en laita vapaaehtoisesti nokkaani ulos. Viikonloppuna saatiin voimamieskuopukseni avulla kannettua miltei kaikki huonekalut ulkovarastosta sisään. Keskipoika rakenteli sähköjä ja esikoinen sai ovikellon taas toimimaan. Poikia ei voi nyt kutsua kylään syömään, vaan töitä tekemään. 
Hankittiin myös uusi kodinkone, keittolevy!!! Tämän olisi tietenkin voinut tehdä jo pari kuukautta sitten, eikä nyt, kun keittiö jo siintää lähitulevaisuudessa, ehkä jopa parin viikon sisään! Saarekekin on jo paikoillaan. Taustalla tuleva keittiöseinä. Kaunis oranssi väri on vesieristys, valkoinen on tasoitetapetti, jonka laittaminen jäi kesken kun huomasimme, että obd-levyt ovat niin eri tasossa, että pitää paklata ensin. Selvää edistystä kuitenkin! Vielä vähän tapettia ja maalia, niin saa alkaa asetella keittiökaappeja olohuoneesta keittiöön, juhuu!Olohuonekin muistuttaa jo hiukan olohuonetta. Ehkä siksi, että sohvan takana mahtuu kävelemään. Väliaikaissohvalle on kerätty kaikki vapaana olevat tyynyt, koska istumamukavuus ei ole ihan huippuluokkaa. 


Sohvaa ei kuitenkaan pääse kiertämään, koska esteenä on tuleva keittiön työtaso... Onpahan ainakin lähellä valmiina heti kun sitä tarvitaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti