Sivut

torstai 24. elokuuta 2017

Omaan kotiin, osa 3

Remonttimme on edennyt! Eilen tehtiin kolmas vesieristystarkastus. Tällä kerralla se meni läpi heittämällä. Kyllä oli jälkikin eri näköistä kuin aiemmilla kerroilla.Virolainen remonttimies yritti piirtää meille suunnitelmaa listoista. Ei ymmärretty...Katossa roikkuu ämpärit, koska putket ovat niin huonossa kunnossa, että niistä tippuu pisaroita koko ajan.Mies on saanut asennettua korkkilattiat omaan huoneeseensa ja Kodintunnun toimistoon, eli minun huoneeseeni. Myös olohuoneessa, eteisessä ja puolikkaassa keittiön lattiaa on jo laminaatit. Olen erittäin ylpeä tästä hänen suorituksestansa, koska alkuun taloa tai asuntoa etsiessämme oli mies täysin remonttivastainen...

Alakertaan on valmistumassa laatoitus pesuhuoneeseen, makuuhuoneen viereen. Me nukumme sitä odotellessa yläkerran olohuoneessa, johon on myös tuotu uudet keittiökaapit. Vanhat on vielä paikoillaan...Keittiön lattiaa purettaessa huomattiin, että alunperin asuntoja rakentaessa oli parketin alle laitettava aaltopahvi loppunut meidän keittiöön. Koska parketin oli oltava samalla tasolla, oli lattian loppuosaan korvattu pahvi hiekalla. Seuraavassa asunnossa parketin alla ei kuulemma ollut mitään. Nähtävästi sitä aaltopahvia ei sitten saanut mistään lisää... 
Makuuhuoneeseen on jo hankittu yhdelle seinälle tapetti. Halusin sinne neutraalin, maanläheisen tapetin. Sekoittelin myös maalipytyistä yhdistelemällä ja lisäämällä sopivasti sävytyspastaa tapettiin sopivan maalin.

Maalaaminen ja tapetointi odottaa pesuhuoneen valmistumista, tai sitten vain parempaa jaksamista. Nyt on täytynyt välillä tehdä ihan oikeita töitäkin.

2 kommenttia:

  1. Ihania syysistutuksia <3, täytyypä ottaa näistä vinkkiä itsellekin. Remonttiaika on kyllä hurjaa, mutta onneksi lopussa kiitos seisoo. Mukavaa syksyä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Sari! Mukavaa syksyä sinulle myös, odottelen lisää ruokaohjeita kokeiltavaksi sitten kun on paikka niille! :)

    VastaaPoista