Sivut

perjantai 28. heinäkuuta 2017

Pieni vierailu Kellokosken Ruukissa

Kuva Tuula Palaste-Eerola

Pieni vierailu Kellokosken Ruukissa

Olemme muuttamassa Kellokoskelle, jossa olen asunut pariin otteeseen aiemminkin. Remonttia tulevassa kodissa tehdessä on monta kertaa tehnyt mieli lähteä katsomaan Ruukin aluetta, mutta kun ei oikein ole ollut aikaa... Muutama päivä sitten sain kuitenkin hoidettavaksi esikoisen tyttären, kun isänsä tuli auttamaan remontissa, joten sain hyvän syyn lähteä vaunujen kanssa kävelylle Ruukin maisemiin.
Kamera ei tietenkään tullut mukaan reissulle, joten piti tyytyä kännykkäkuviin.


Ystäväni pitää Ruukissa puotia nimeltä Ruosteinen Kuu, joten sen halusin ensisijaisesti katsastaa. Paljon muuta en ehtinytkään, koska mukana oli karvaisempikin lapsenlapsi, ja koiranremmi/lastenvaunut-yhdistelmä ei oikein toiminut, varsinkaan kun paikalla oli kissoja ja koiria enemmänkin. 

Ruosteisen Kuun ovella oli äreä vahti, koirilta pääsy kielletty!


Ruukin alueella toimii ainakin suosittu Kinuskilla-kahvila, kuntosali, parturi-kampaamo, pari käsityöpuotia, arkkitehtitoimisto... Ja posti. Lisää tietoa löytyy Kellokosken Ruukin yrittäjien omalta fb-sivulta.


Tuntuu todella mukavalta, että Ruukkiin tulee lisää yrittäjiä ja toiminta on vireää. Olen aiemmin monet kerrat kuljeskellut siellä ja surkutellut hienoa miljöötä, jossa ei näytä tapahtuvan mitään. Olisi mahtavaa itsekin olla osana Ruukin yhteisöä, mutta jääköön se unelmaksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti